Syřidlo v jemném tvarohu

18. 08. 14 Karolína Tatranová

Dobrý den,
chtěla bych se vás zeptat, jaké syřidlo přidáváte do Jemného tvarohu?
Děkuji za odpověď,
Karolína Tatranová

Komentáře

Ing. Michal Buša e-mail 19. August 2014

Dobrý den,
při výrobě Choceňského jemného tvarohu používáme mikrobiální syřidlo s proteázovou aktivitou (EC 3.4.23.23), vyrobené pomocí submerzní fermentace na rostlinném substrátu s vybraným kmenem plísně Rhizomucor. Nejedná se tedy o tradičně používaný hovězí/telecí chymosin.

Přidat komentář

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Pošlete nám svůj recept

ico-forkspoon.png Vyzkoušeli jste zajímavý recept z našich produktů? Budeme rádi, pokud se s námi (a dalšími spotřebiteli) podělíte!

více

Fórum

ico-help.png Máte dotaz? Chcete poslat připomínku? Není Vám něco jasné? Využijte naši poradnu…

více

servisní firma: logo-accom_zapati.png | produkty: logo-kapucin.png logo-chocenskamlekarna.png logo-bobik.png logo-nutrila.png logo-schutidotoho.png