Sbohem pomazánkové máslo, ať žije tradiční pomazánkové!

Reportáž (nejen) MF Dnes k tématu změny názvu našeho stěžejního produktu.

MF Dnes, 17. 4. 2014: Choceňská mlékárna vyrobila poslední pomazánkové máslo. Kvůli nařízení Evropské unie své výrobky začíná označovat Choceňské tradiční pomazánkové. "Pro mě je to emotivní chvíle, najednou nám někdo zakázal něco, co vyrábíme už 35 let. Zpočátku jsem byl naštvaný, ale nyní je to spíše pocit bezmoci a vědomí, že s tím už nic nenaděláme," řekl ředitel Choceňské mlékárny Pavel Marek. Link na článek: iDnes.cz

Další výstupy se objevily např. na serverech Aktuálně.cz, Eurozprávy.cz, Podnikatel.cz, MarketingovéNoviny.cz nebo 5plus2.cz. Z tištěných periodik se naší poslední paletě dále věnovaly deníky E15, 5 plus 2, Právo či týdeník Marketing sales Media. Akci zmínily ve středu 16. dubna 2014 i Události, komentáře (Česká televize).

Brzy přineseme linky na reportáž Českého rozhlasu Pardubice a příspěvek Východočeské televize V1.