Transparentnost bez "fíglů"

Oficiální reakce Choceňské mlékárna na nepravdivé informace o cenové politice, zveřejněné Lidovými novinami a serverem TN.cz.

Choceňská mlékárna se cítí velmi poškozena nařčením o obchodnických „fintách“ ve smyslu postupného snižování objemu výrobků při zachování stávající ceny. Korektní jednání s dodavateli, maximální transparentnost, rozeznatelnost a čitelnost pro spotřebitele jsou jednoznačné poznávací prvky Choceňské mlékárny. „Publikované články v Lidových novinách, na serveru lidovky.cz, velmi tendenční a neověřená reportáž televize Nova a zveřejnění těchto informací na webu TN.cz, nás velmi poškozují. V celé obchodní síti prodáváme naše produkty ve stejném balení,“ říká Pavel Marek, ředitel Choceňské mlékárny a rázně se ohrazuje proti lživému nařčení zmíněných médií.

Choceňská mlékárna požaduje od obou zmíněných médií adekvátní omluvu v rozsahu a na místech, kde byla původní nepřesná a nekorektní informace v minulých dnech zveřejněna.

Celé prohlášení si můžete přečíst ZDE, ke stažení ho nabízíme pod tímto příspěvkem ve formátu PDF.