TZ Nalaďte se na Vánoce!

K naplnění hesla "Vánoce jsou svátky klidu" může alespoň částečně přispět co nejméně času stráveného u plotny a trouby. Napoví vám recepty, které jsou nejen snadné a rychlé, ale hlavně univerzální. Svou lahodnou chutí příjemně povzbudí a zahřejí, přičemž kombinují rychlost a důraz na kvalitu použitých surovin.

Bohužel, Vánoce dnes mnoho lidí nevnímá jako poklidné svátky v kruhu přátel a rodiny, ale jako období mnoha povinností: nakoupit dárky, uklidit, uvařit, napéct. Skutečný zážitek tak může být dost frustrující a vidina odpočinku je v reálu nahrazena únavným shonem. Ke klidnějšímu prožití adventu alespoň malou mírou přispěje co nejméně času stráveného u plotny a trouby, ale zároveň i splnění úkolu přichystat pro všechny dostatek lahodného cukroví. Choceňské produkty nabízejí malou vánoční nápovědu. Takže, kuchařky a kuchaři - mlsné a veselé!