TZ Nový Fit Line

Choceňská mlékárna vychází vstříc zákazníkům, kteří rádi dodržují zásady zdravé výživy a uvádí na trh inovovanou řadu odlehčených smetanových pomazánek Fit Line.
K zákazníkům se produkt dostává celkem ve třech variantách, a to v novém, moderním designu.

Odlehčené pomazánky obsahují jen 20 % tuku a jejich energetická hodnota je pouze 920 kJ na 100 g. Zachovávají si vynikající chuťové i užitné vlastnosti pomazánkového másla
a smetanového jogurtu. Svoji lehkostí a složením lze výrobky řady Fit Line zařadit mezi produkty zdravého životního stylu. Díky snadné roztíratelnosti a unikátní receptuře jsou vhodným doplňkem sortimentu mléčných výrobků pro moderní studenou i teplou kuchyni, kde nacházejí široké možnosti uplatnění.

Fit Line je v současnosti vyráběn ve třech příchutích: základní verzí je přírodní pomazánka Natur, novinkou je pomazánka s příchutí ryby, která je ideální k přípravě sendvičů
či chlebíčků pro nečekanou návštěvu. Nabídku uzavírá sýrová inspirace, která potěší milovníky italské kuchyně a salátů.

Kromě inzertní a PR propagace je výrobek prITEXomován prostřednictvím celoplošné outdoorové kampaně (billboardy, QS fólie, PLV telefonní budky, nosiče Handy Media v MHD)
a spotřebitelské soutěže s partnerem LITEX.