TZ Pomazánkové máslo s houbami

Choceňská mlékárna uvádí na trh další příchuť oblíbené pomazánky - nejnovější pomazánkové máslo voní i chutná po houbách.

Novinka Choceňské mlékárny přináší naprosto unikátní kombinaci. Tradiční jemné pomazánkové máslo, které se mezi zákazníky těší dlouhodobě velké oblibě, je premiérově doplněno o přírodní chuť čerstvých hub té nejvyšší kvality.

Pochoutky z hub jsou v České republice velice oblíbené a i proto stávající řadu pomazánkových másel doplnila právě tato příchuť. Pavel Marek, ředitel Choceňské mlékárny, k tomu dodává: „Vůbec poprvé se na našem trhu objevuje kombinace, která je Čechům velice blízká, vždyť houbařství má u nás bohatou tradici.“

Celou tiskovou zprávu si můžete stáhnout zde: