TZ Sladké pomazánky (hurá do školy!)

Začátek školního roku nemusí být jen nutným zlem a koncem všech radovánek... "Aklimatizaci" zpět na školní režim si můžete zpříjemnit například vydatnou a chutnou svačinkou z choceňských Sladkostí.

Účinným fíglem, jak děti pozitivně naladit do školního dne, mohou být sladké pomazánky z Choceňské mlékárny, podávané jako součást chutné a zdravé svačiny.

„Pravidelnost ve stravování malých školáků je velmi důležitá. Před odchodem do školy by měla rozhodně proběhnout klidná snídaně. V průběhu dopoledne následuje svačina, na kterou navazuje oběd. Právě konzumace svačiny je čistě v režii malých školáků a často se stane, že zůstane netknutá, protože jim nechutná, co maminka připravila,“ říká Pavel Marek z Choceňské mlékárny a dodává, že právě pro tuto příležitost připravili unikátní sladké pomazánky.

„Smícháním výtečného smetanového jogurtu, pomazánkového másla a oblíbených sladkých ingrediencí vznikly lahodné pomazánky, které dětem skutečně chutnají. Velmi snadno se roztírají, ale zároveň drží konzistenci,“ upřesňuje Marek.

Jako nášup přikládáme k tiskové zprávě i praktický recept. Více níže.