TZ Tři ocenění pro Fit Line

Každý produkt z řady Fit Line má již na kontě jedno významné vítězství. Konrétně jsme získali ocenění Potravinářský výrobek roku, Mls Pardubického kraje
a Regionální potravina.

Choceňská mlékárna opět zvítězila v regionálních soutěžích Mls Pardubického kraje a Regionální potravina. V kategorii mléčných výrobků se v obou soutěžích umístily pomazánky Fit Line. V loňském roce mlékárna uspěla s produkty Choceňské pomazánkové vanilka a Choceňské pomazánkové s čokoládou.  Letošním Mlsem je Fit Line se sýrem, Regionální potravinou je Fit Line s příchutí rybí. Dalším úspěchem pro letos inovovanou produktovou řadu je ocenění Mlékárenský výrobek roku (Fit Line verze Natur).