TZ Tvaroh - jemný a jedinečný

V Chocni se tvaroh vyrábí tradičním způsobem, tedy klasicky ruční metodou odkapáváním. A pro svoji chuť a konzistenci je zákazníky vyhledáván již více než osmdesát let.

"Tento tvaroh je stálicí na trhu prakticky od založení společnosti. Stejný výrobek používaly už naše babičky pro jeho kvalitu,“ říká Pavel Marek z Choceňské mlékárny a dodává, že rozdíl mezi měkkým a jemným tvarohem je skutečně významný.  Jeho důležitou vlastností je i skutečnost, že při pečení buchet, koláčů a dalších pekařských výrobků si tvaroh "nesedá" a nepouští syrovátku (vodu). Více informací v tiskové zprávě níže.

Pošlete nám svůj recept

ico-forkspoon.png Vyzkoušeli jste zajímavý recept z našich produktů? Budeme rádi, pokud se s námi (a dalšími spotřebiteli) podělíte!

více

Fórum

ico-help.png Máte dotaz? Chcete poslat připomínku? Není Vám něco jasné? Využijte naši poradnu…

více

servisní firma: logo-accom_zapati.png | produkty: logo-kapucin.png logo-chocenskamlekarna.png logo-bobik.png logo-nutrila.png logo-schutidotoho.png